Всеукраїнський конкурс проектів документальних анімаційних роликів – «Кібербулінг. Як я перестав/перестала бути жертвою»

Фестиваль Docudays UA спільно з Громадською спілкою «Українська анімаційна Асоціація «УАнімА» оголошує Всеукраїнський конкурс проектів документальних анімаційних роликів – «Кібербулінг. Як я перестав/перестала бути жертвою», заснованих на реальних життєвих історіях.

Конкурс відбувається в 2 етапи. 

До 15 липня 2019 року відбувається подання зголошення на участь у конкурсі.

Детальнише про умови участі можна прочитати на сайті Docudays UA: http://docudays.ua/2019/news/kino/competition-doc-animation/

Три переможці конкурсу отримають винагороду в сумі, еквівалентній 2500 євро, за умови реалізації проекту.

Документальні анімаційні ролики стануть ефективним елементом Кампанії проти кібербулінгу, започаткованої фестивалем Docudays UA спільно з партнерськими організаціями. Мета кампанії – зменшити прояви кібербулінгу в українському суспільстві.

Презентація анімаційних документальних роликів відбудеться під час Мандрівного фестивалю Docudays UA у грудні 2019 року.

Також автори та авторки презентуватимуть ролики в березні 2020 року в Києві на Docudays UA та на сайтах і в соціальних мережах Громадської спілки «Українська анімаційна Асоціація «УАнімА» та партнерських організацій фестивалю Docudays UA, які беруть участь у Кампанії проти кібербулінгу.

Проект реалізується за підтримки програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC — Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.

 

Для зв’язку:

Ірина Сидоренко, менеджерка з комунікацій

правозахисного департаменту фестивалю Docudays UA

(063) 763 92 07

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.