Психологічний тренінг  «Живі маріонетки»

13 червня відбулися психологічний тренінг  «Живі маріонетки» в рамках літньої наукової профільної школи Київської МАН в дитячому оздоровчому таборі «Лідер» у мальовничій Пущі-Водиці.

Захід провели науковий співробітник лабораторії психології, масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології НАПН України Обухова Наталія Олександрівна та аспірант Інституту соціальної та політичної психології НАПН України Зарицька Наталія Миколаївна.

Основна мета тренінгу: розвинути емоційнуграмотність та навчити вмінням протидії маніпулятивному впливу інформаційних медіа.

Учасники заходу вчилися розпізнавати власні емоційні стани, відображати їх мімікою, жестами та вербалізувати. Діти отримали новий досвід розпізнавати на когнітивному та тілесному рівнях емоційний стан інших, відслідковувати зміни власних емоційних та тілесних станів.

А за допомогою основного компоненту тренінгу – техніки маріонеток, слухачі літньої школи  отримали навички рефлексії та саморегуляції, навчилися розпізнавати емоційний інтелект.

dav

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.