ВИСТАВКА ПРО НЕБЕЗПЕЧНИЙ ДЛЯ ДІТЕЙ ІНТЕРНЕТ В ТРЦ OCEAN PLAZA

Тривала співпраця Інституту соціальної та політичної психології з Анастасією Дьяковою, радником віце-прем’єр-міністра з питань безпечного Інтернету для дітей, реалізувалась в проєкті освітнього серіалу для батьків на онлайн-платформі https://osvita.diia.gov.ua/

–  Найдьонова Любов Антонівна, доктор психологічних наук, член-кореспондент НАПН України, заступник директора з наукової роботи, в рамках освітнього серіалу, підготувала матеріали на тему кібербулінгу.

–  Чаплінська Юлія Сергіївна, старший науковий співробітник лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, в свою чергу, долучилася до проєкту з темою майбутнього IT-технологій. 

Хочемо проінформувати Вас, що за ініціативою Анастасії Дьякової в ТРЦ Ocean Plaza наразі проходить виставка, що продовжує тему медіаосвіти батьків. На сьогодні, онлайн-безпека  та загрози, що спіткають дітей у віртуальному світі – найбільш актуальні питання у сфері медіаосвіти не лише України, а й всього світу. КІБЕРГРУМІНГ, СЕКСТИНГ, СЕКСТОРШЕН – найпопулярніші різновиди кібербулінгу. Якщо Ви досі не знаєте, про що це, радимо завітати на виставку в ТРЦ Ocean Plaza. Інформативні стенди зі статистичними даними, матеріалами для ознайомлення, а головне – реальними історіями дітей, що зіткнулись з кібербулінгом, нікого не залишать байдужим. 

Перейшовши за посиланням через QR-код, що знаходиться на кожному стенді, Ви відразу потрапите на сайти https://stop-sexting.in.ua/ та https://osvita.diia.gov.ua/ і можете продовжити знайомство з безпечним віртуальни простором просто зі свого смартфону. 

Виставка організована за підтримки КИЇВСТАР, Уповноваженого Президента України з прав дитини, Міністерства цифрової трансформації України та Комітету цифрової трансформації.