«ОНЛАЙН-КОЛО»: психологічна підтримка в умовах пандемії COVID-19

Поширення коронавірусу в Україні посилює ризики для психологічного здоров’я та благополуччя громадян. Ймовірним є як посилення симптомів вже існуючих психічних розладів, так і виникнення нових хворобливих станів – тривоги, депресії, фобій тощо. В цих умовах необхідно налагодити безперешкодний доступ населення до якісних психологічних послуг.

Навчально-практичний центр психологічних інновацій Інституту соціальної та політичної психології Національної Академії Педагогічних Наук України, за участі Лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти, презентує Відкритий проект психологічної підтримки і допомоги громадянам в умовах пандемії COVID-19 «ОНЛАЙН-КОЛО».

Кращі фахівці та практики Інституту соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України протягом усього періоду дії запобіжних заходів, пов’язаних з пандемією, на безоплатній основі надаватимуть психологічну допомогу населенню за напрямами:

  1. Подолання негативних емоційних станів (страх, гнів, тривога, депресія);
  2. Медіаграмотність, медіагігієна, протидія інфодемії;
  3. Кризові ситуації у сімейних та подружніх стосунках у зв’язку з дотриманням карантинного режиму;
  4. Самоефективність та самоменеджмент.

 

SVG > помощь символ знак вместе - Свободное изображение и значок ...Передбачені наступні форми надання допомоги:
1) Прямі ефіри у режимі «запитання-відповідь»
2) Групи підтримки для громадян, що переживають стресові стани у зв’язку з дотриманням карантинного режиму (батьки з маленькими дітьми, самотні люди тощо)
3) Інформаційна підтримка та навчальні вебінари для психологів та інших фахівців допомагальних професій
4) Індивідуальні консультації*

 


Вказані заходи відбуватимуться на регулярній основі за встановленим графіком на сторінці Навчально-практичного центру психологічних інновацій Інституту соціальної та політичної психології НАПН України у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/centerispp/.

Приєднатися до онлайн-групи психологічної підтримки можна за посиланням https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd6eo5J3TLQ6_p5RQ…/viewform.

Щоб надати заявку на отримання індивідуальної консультації, напишіть повідомлення у месенджер на цій сторінці і з вами зв’яжеться фахівець, або заповніть цю форму: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScYS9o9OeGl4hoz_…/viewform…

*Кількість індивідуальних консультацій є обмеженою (до трьох для одного клієнта). Інші форми допомоги доступні без обмежень для усіх бажаючих.

Бережіть себе та своїх близьких!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.