«Україна. Схід – історія та сьогодення очима молоді»

«Україна. Схід – історія та сьогодення очима молоді». З таким посилом 11 жовтня проходили кілька годин в НПУ імені М.П.Драгоманова, де творча група MEDI@NNA Миколаївського середнього закладу освіти №3 Слов’янського району Донецької області демонструвала свої фільми першокурсникам.

Слід сказати, що навчальний заклад веде активне творче і освітнє життя. Він також бере участь у всеукраїнському медіаосвітньому експерименті, що проводиться лабораторією психології масової комунікації та медіаосвіти.

Юні режисери запропонували до перегляду власні творчі доробки. До того ж, це був не лише кінопоказ, а й презентація. Учні представляли свої твори, пояснюючи сенс, який кожен з них вклав у свій фільм. Ця ініціатива стала можливістю розкрити проблему крізь призму власних переживань, поділитись своїм баченням, або навіть своєю історією.

Війна нікого не залишає байдужим. Мовою кіномистецтва учні ділились своїм баченням: про війну, про пережите, про дружбу, взаємопідтримку, про майбутнє та надію. Кожен фільм про важливе для авторів, про те, що болить і про те, що дає сили.

Для знайомтсва з творчою групою пропонуємо вам до перегляду відео

Творчі роботи команди MEDI@NNA можна переглянути за посиланням
  • https://www.youtube.com/channel/UCusb_QiDeZNmDYkG4pKa5-Q

 

Бажаємо ініціативній групі MEDI@NNA подальших успіхів, натхнення та творчих здобутків!

 

 

 

 

.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.