IX Український форум з управління Інтернетом.

27-28 вересня 2018 року у Києві відбувся IX Український форум з управління Інтернетом.

На секції “Дитина онлайн: безпека і захист” лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології НАПН України представляла дві доповіді:

  • Оцінка інтернетризиків підлітками за результатами цьогорічного дослідження і про роль усеукраїнського експерименту з упровадження медіаосвіти. Доповідала Любов Антонівна Найдьонова,доктор психологічних наук, член-кореспондент НАПН України, заступник директора з наукової роботи, завідувачка лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології НАПН України. Повну презентацію можна завантажити тут.
  • Доповідь про вплив медіа на самоушкоджувальну поведінку підлітків (дослідження старшокласниці, минулорічної призерки Київської МАН секції “Медіапсихологія” Еліс Александрової). Представляла результати дослідження Надія Дятел, координатор секції «Медіапсихологія» МАН та молодший науковий співробітник лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології НАПН України.

Посилання на відео секції можна переглянути на сайті форуму (3:28:50-3:55:20)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.