Онлайн-зустрічі з відомим українським літератором Любком Дерешем

Шановні колеги!

Запрошуємо вас взяти участь в онлайн-зустрічі з відомим українським літератором Любком Дерешем, яка відбудеться 27 вересня о 13.30  в рамках II Всеукраїнської конференції “Розвиток медіаграмотності та медіаосвіти в Україні”.

Наразі в Україні складно знайти людину, яка б не чула про Любка Дереша або не тримала хоч раз в руках одну з його книг. Твори Дереша суперечливі: когось вони приводять у захват, інших примушують зсувати брови і говорити про «падіння морально-етичних цінностей». Але кожен його роман – це ніби глибока вода, в яку заринаєшся з головою і не можеш відірватися, поки не перегорнеш останню сторінку. Як це в нього виходить? Як він зміг розкрити і відточити свій талан? Звідки приходить натхнення? Ці та інші питань ви зможете задати особисто в кінці зустрічі.

Але ми для вас підготували приємний сюрприз. Дана зустріч відрізнятиметься від нашого звичайного формату «питання-відповіді». Це буде практичне заняття, онлайн-тренінг для школярів «Ти – талант. Час дізнатися, в чому саме», під час якого письменник поділиться досвідом розкриття свого таланту.

Під час онлайн-зустрічі  діти зможуть дізнатися:

  • Як виявляти і розкрити свій талант?
  • Як правильно реагувати на критику і як приймати похвалу?
  • Як подолати власні страхи, що заважають досягти успіху?
  • Як залишатися вірним своєму талантові у спілкуванні з батьками, друзями та незнайомими людьми

Цільова аудиторія: діти від 13 років та дорослі.

Зустріч буде проходити на офіційній сторінці Конференції : https://www.facebook.com/groups/107759056630905/

Трішки бібліографічної інформації про письменника:

Любко Дереш (1984) – український письменник. Народився у Львові, закінчив Львівський національний університет ім. Івана Франка за фахом бухгалтера. Дебютував у віці 17 років романом «Культ», що вийшов друком у видавництві «Кальварія». Є членом Всесвітньої ліги «Розум поза наркотиком», з вересня 2017 є посланцем з питань толерантності Проекту розвитку ООН в Україні. Автор романів «Культ», «Поклоніння ящірці» , «АРХЕ», «Намір!», «Трохи пітьми» та ін., оповідань та есе, а також книжок для дітей. У 2017 році письменник опублікував свій десятий роман – «Спустошення». Твори Любка Дереша виходили перекладом у Польщі, Німеччині, Франції та Італії. За мотивами романів та оповідань Дереша в Україні та за кордоном були поставлені низка драматичних вистав. За романом «Намір!» у 2016 році було знято короткометражний фільм.

Цікаве інтерв’ю з літератором: https://www.youtube.com/watch?v=wpZ5xgO7ojU

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.