Зустріч з творчою групою фільму “Кіборги” із застосуванням елементів медіаклубу.

1 березня 2018 р. у приміщені Київської православної богословської академії (КПБА), в стінах духовної школи відбулась зустріч студентів з захисниками Донецького аеропорту та творчою групою фільму “Кіборги” на чолі з режисером Ахтемом Сеїтаблаєвим.

Зустріч відбувалася за організаційної та методичної підтримки лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти ІСПП НАПН України (Череповська Н.І, Дідик Н.Ф.) і тривала понад три години.

Захід  проводився у форматі публічного лекторію із застосуванням методичних розробок лабораторії та елементів медіаклубу. Програма заходу  була спрямована на обговорення ціннісних орієнтирів фільму: усі присутні в залі мали можливість переглянути уривок з фільму «Кіборги» після чого відбулось інтерактивне спілкування залу з учасниками бойов их дій у Донецькому аеропорті та акторами фільму.

Режисер фільму «Кіборги» пан Ахтем Сеїтаблаєв розповів як створювалась ця стрічка. Своїми власними історіями та досвідом поділилися також актори фільму: В’ячеслав Довженко («Серпень»), Роман Ясиновский («Гід»), Андрій Ісаєнко («Субота»), ділився своїми спогадами бою за аеропорт консультант творчої групи фільму, військовий, зокрема, заступник командира роти 93-ї ОМБр, український воїн, який брав участь у важких боях за ДАП у вересні 2014-го Кирило Недря («Доцент»).

Студенти КПБА та гості заходу (близько 215 осіб) ставили режисеру та акторам питання, мали можливість отримати в подарунок плакати та флаєри з автографами акторів, робили спільні фото на згадку про зустріч.

Захід організували та модерували: науковий співробітник лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціально та політичної психології Наталія Дідик та викладач кафедри церковно-практичних дисциплін КПБА Ольга Вержиківська

        

СохранитьСохранить

СохранитьСохранить

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.