19 жовтня 2017 року Всеукраїнський науково-практичний семінар «Практичне впровадження наскрізної медіаосвіти у загальноосвітніх навчальних закладах» м. Дніпро

Згідно з планом проведення дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського та обласного рівнів з упровадження наскрізної медіаосвіти у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів, КВНЗ «Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» спільно з Інститутом соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України та Академією української преси 19 жовтня 2017 року проводять Всеукраїнський науково-практичний семінар «Практичне впровадження наскрізної медіаосвіти у загальноосвітніх навчальних закладах».

До участі у семінарі запрошуються: регіональні координатори проведення всеукраїнського експерименту за темою: «Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику», керівники та методисти методичних установ, управлінь, відділів освіти, директори експериментальних загальноосвітніх навчальних закладів, педагоги вищих навчальних закладів та закладів післядипломної педагогічної освіти, науковці, практичні психологи, працівники мас-медіа, що працюють над проблемою впровадження наскрізної медіаосвіти у  навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів. 

ПРОГРАМОЮ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ ПЕРЕДБАЧЕНО:

  • Обговорення актуальних питань стандартизації наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику.
  • Аналіз наявного досвіду з питань створення психолого-педагогічного середовища для формування медіаграмотності та медіакультури особистості в сучасному освітньому просторі.
  • Розгляд інноваційних та передових розробок і напрацювань з проблем медіаграмотності учнів в умовах шкільної системи наскрізної медіаосвіти.
  • Ознайомлення з досвідом роботи КВНЗ «Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» зі створення системи шкільної медіаосвіти на основі принципів наскрізного навчання.
  • Презентація напрацювань експериментальних навчальних закладів Дніпропетровської області з питань впровадження медіаосвіти у навчальний та виховний процес початкової, середньої та старшої школи.
  • Практичні, тренінгові заняття, майстер-класи з упровадження наскрізної медіаосвіти у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: КВНЗ «Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», вул. Володимира Антоновича, 70, м. Дніпро, 49006.

КЗО «Середня загальноосвітня школа № 42 Дніпропетровської міської ради», вул. Ростовська, 88, м. Дніпро, 49023.

ПОЧАТОК ПРОВЕДЕННЯ: 19 жовтня 2017 року о 10.00.

Витрати на участь у семінарі за рахунок сторони, що відряджає.

Для участі у роботі науково-практичного семінару необхідно: до 09 жовтня 2017 р. заповнити заявку в on-line режимі за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSew9esx0zVJNAxOVBHIKTRjz4fYvPV8GeOjbwGD47jUBFbJjQ/viewform 

та повідомити про час прибуття до м. Дніпра, № потягу/вагону, № автобусного рейсу тощо, надіславши листа на е-mail: confdoippo@gmail.com.

Довідки за телефонами:

063-845-45-52 Піщанська Вікторія Миколаївна;

097-828-23-45 Рижій Катерина Геннадіївна.

Цей запис був опублікований в рубриці Новини. Додайте в закладки permalink.