18 БЕРЕЗНЯ 2014 РОКУ У РАМКАХ РОБОТИ П’ЯТОЇ МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ “СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2014”

18 березня 2014 року у рамках роботи п’ятої Міжнародної виставки “СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2014” проходила Науковопрактична конференція комунального закладу “Дніпропетровський обласний інститут післядипломноїпедагогічної освіти”.

Тема: “Освітній медіапростір навчального закладу як засіб формування інноваційної особистості”.

Головуючі:

Романенко Михайло Ілліч, ректор Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічноїосвіти;

Морозова Віра Валентинівна, проректор Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

 

                                       Доповідачі:

 1. Ватковська Марина Григорівна, докторант, проректор з наднових систем навчання та комунікації; «Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в управління системою освіти»

2. Бутурліна Оксана Василівна, здобувач, старший викладач кафедри управління інформаційно-освітніми проектами; «Творчість особистості в епоху мас-медіа»

3. Воробйова Антоніна Анатоліївна, директор Криворізької гімназії № 127;

4. Гурська Вікторія Михайлівна, заступник директора з виховної роботи КЗ “Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – гімназія № 39 м. Дніпродзержинська” Дніпродзержинської міської ради; «Розвиток обдарованої особистості через освітній медіапростір гімназії»

5. Гринько Оксана Леонідівна, вчитель Синельниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2. «Шляхи вирішення проблемиусвідомлено грамотного відношення до засобів  масової   інформації в середньому навчальному закладі»

У рамках виставки проходив конкурс з тематичних номінацій для закладів освіти та підприємств з нагородженнямзолотими, срібними і бронзовими медалями.Інститут соціальної та політичної психології НАПНУ отримав диплом та золоту медаль у номінації «За вагомий внесок в інноваційний розвиток національної освіти».

 

 

Цей запис був опублікований в рубриці Новини. Додайте в закладки permalink.