ЗАПОЧАТКУВАННЯ СЕМІНАРІВ З МЕДІАОСВІТИ ДЛЯ КИЇВСЬКИХ ВЧИТЕЛІВ

27 лютого 2014 року лабораторія психології масових комунікацій та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології НАПН України спільно з Академією української преси та Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти МОН України провели першу зустріч-знайомство із низки постійно діючих семінарів для вчителів київських шкіл, які впроваджують медіаосвіту.

 

 Олена Куценко, науковий координатор експерименту в АР Крим, заступник директора Кримського республіканського підприємства «Кіновідеопрокат», кінознавець та кінопедагог ділилася із своїми київськими колегами досвідом впровадження медіаосвіти. На сьогоднішній день 23 школи Автономії Республіки Крим включено до всеукраїнського експерименту, вони отримують консультаційну та методичну допомогу, проводять кіноконкурси та фестивалі та активно використовується кінотека для забезпечення навчального процесу.

Усі учасники отримали методичний комплект від АУП на безоплатній основі, а саме:

Олена Куценко надала матеріали для проведення експериментальних курсів «основи візуальної культури» та «Основи екранних мистецтв: телебачення».

 

Цей запис був опублікований в рубриці Новини. Додайте в закладки permalink.