Наукова студентська конференція «Дослідницькі інновації»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі у науковій студентській конференції «Дослідницькі інновації», організованої спільно факультетом психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка,  Інститутом соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України та ГО «Українська асоціація медіапсихологів та медіапедагогів».

Основною метою конференції є підтримка наукової молоді, налагодження співпраці між науковцями та популяризація наукових здобутків молодих учених.

Конференція охоплює широкий спектр тем: починаючи від досліджень в області психології особистості і закінчуючи кіберпсихологією.

До участі запрошуються студенти та аспіранти, наукові співробітники, що хочуть презентувати результати своїх емпіричних досліджень в психологічній області. А також метрів психологічної науки для обговорення представлених дослідницьких інновацій, пошуку правильних векторів розвитку психологічної науки та обміну досвідом проведення емпіричних досліджень.

Найкращі дослідницькі проєкти отримають нагороди.

Конференція відбудеться 4 червня 2021 року (початок о 15:00), за адресою: м. Київ, вул. Андріївська, 15, 5 кімната, Інститут соціальної та політичної психології НАПН України.

Для того, щоб взяти участь, потрібно просто прийти у зазначений час за вказаною адресою.

Якщо Ви хочете виступити з доповіддю про своє досілдження, контактувати із Чаплінською Юлією – https://www.facebook.com/artemis9977

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.