Всеукраїнський форум «Проти#дій булінгу! Хто мій безпечний друг?»

20 травня у Києві відбувся Всеукраїнський форум «Проти#дій булінгу! Хто мій безпечний друг?».

На форумі учасники обговорили плани органів місцевого самоврядування щодо подолання проблеми булінгу, заходи щодо виявлення фактів протиправної поведінки в закладах освіти, допомоги у зверненні осіб, які стали жертвами правопорушення та очевидцями цього, адаптації потерпілого в колективі.

Під час обговорення заступник директора ІСПП НАПН України, член-кореспондент НАПН України, д.психол.наук Найдьонова Любов Антонівна наголосила на важливості системної роботи для подолання цієї проблеми, а також підкреслила потребу реагування на кібербулінг, про збільшення рівня якого говорять результати дослідження лабораторії.

Захід відбувся за участі профільних міністерств та відомств, уповноважених працівників органів державної влади та місцевого самоврядування. А також, Постійної комісії Київської міської Ради з питань освіти й науки, сім’ї, молоді та спорту, Департаменту освіти й науки Київської міської державної адміністрації та працівниками закладів освіти, громадськості та активу дітей.

Джерело: https://kmr.gov.ua/uk/content/u-kyyevi-vidbulasya-protybulingova-podiya-protydiy-bulingu-hto-miy-bezpechnyy-drug

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.