“Pose-to-pose not face-to-face! Спілкуємось онлайн з українськими аніматорами”

Шановні медіаосвітяни та батьки!

22 квітня о 16:00 запрошуємо вас долучитись до Q&A з Сергієм Мельниченко – українським аніматором, співзасновником Студія анімації “Червоний собака”, що вважається місцевим брендом яскравої пластилінової та 2D анімації. Лайв відбудеться в групі Розвиток медіапсихології та медіаосвіти в Україні.

Сергій Мельниченко увірвався в світ анімації з ефектним дебютом короткометражного фільму “Дівчинка з риб’ячим хвостом”, який вперше в Україні зробили в стерео 3D. Стрічка стала переможцем національного конкурсу #LINOLEUM2015.

“Дівчинка з риб’ячим хвостом” це історія про подорож в таємничий внутрішній світ кожної людини. Непрості, але близькі всім ідеї закладені у сучасну казку, наповнену метаморфозами та заглибленням у світ внутрішніх емоцій.

Дивитися за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=0zWBz_9oKLg


І, спеціально до наступної трансляції, Студія “Червоний собака”, всього на три, дні відкрила доступ до стрічки “Чудове чудовисько” за сценарієм Сашка Дерманського, про незвичайну дружбу дівчинки Соні та монстрика Чу, яскраво наповненої фольклорним, фентезійним та реальним світами.

Посилання буде дійсне до 22 квітня, включно:
https://vimeo.com/203984057

Дивіться лайв та задавайте свої питання 22 квітня о 16:00 у групі: https://www.facebook.com/groups/107759056630905/

Більше про наш проект онлайн-зустрічей з українськими аніматорами на сторінці Pose-to-pose. Live Animation Talks

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.