Pose-to-pose not face-to-face! Спілкуємось онлайн з українськими аніматорами

Шановні медіаосвітяни!
Хочемо запросити Вас та Ваших учнів взяти участь в онлайн марафоні переглядів “Pose-to-pose not face-to-face! Спілкуємось онлайн з українськими аніматорами”

Проект реалізується за участі та підтримки Інституут Соціальної та Політичної Психології НАПН України, Навчально-практичного центру психологічних інновацій ІСПП, Linoleum Contemporary Animation and Media Art Festival та Української анімаційної асоціації  “УАнімА”.

Взяти участь у цьому проекті – це можливість переглянути сучасні українські анімації та поговорити про них з авторами.
Отже, алгоритм такий:

  1. Ми – ділимось з вами посиланням на найкращі анімаційні доробки сучасних українських аніматорів.
  2. Ви – дивитесь.
  3. Ми – запрошуємо одного з авторів зазначеного анімаційного твору до спілкування у форматі онлайн-трансляції на фейсбуці.
  4. Ви – долучаєтесь до перегляду трансляції та ставите автору усі каверзні питання, що вас хвилюють.

Такі онлайн-побачення будуть відбуватися протягом місяця від 6 квітня до 6 травня, два рази на тиждень, у понеділок та середу. Про всіх авторів та фільми будемо попереджати заздалегідь, але вже зараз можемо сказати, що буде дуже цікаво.
Перші зустрічі відбудуться вже наступного тижня!


8 квітня о 16:00
Q&A зі Степаном Ковалем. Засновником анімаційної студії “Novatorfilm”.
Щоб обговорити український анімаційний серіал “Моя країна – Україна” (https://www.youtube.com/playlist?list=PL2CyjLc5zvHUmKhDDanMRDzwCCrKsI_XP)
Зустріч відбудеться на платформі групи “Розвиток медіапсихології та медіаосвіти в Україні”: https://www.facebook.com/groups/107759056630905/ (для дитячої аудиторії)

13 квітня о 18:00
Q&A з Микитою Лиськовим. Незалежним анімаційним режисером.
Зустріч відбудеться на сторінці міжнародного фестивалю анімації LINOLEUM: https://www.facebook.com/LinoleumFestival/ (для дорослої аудиторії)


#pose_to_pose

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.