Заходи, присвячені Дню працівника радіо і телебачення

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас та Ваших учнів  взяти участь у заходах, присвячених Дню працівника радіо і телебачення, а саме: двом онлайн-зустрічам, які відбудуться 16.11.2018 року.

Перша зустріч з ведучою 24 каналу (Новин) Кароліною Король “Мій зірковий шлях” о 12:30, а друга з ведучою ранкового шоу “Зарядка” на Люкс ФМ Танею Татарченко “Говоримо про радіо: що відбувається по той бік мікрофону”, яка відбудеться о 13:00.

“24 канал” це перший український цілодобовий канал новин. Новини політики, економіки, шоу-бізнесу та спорту, що транслюється по всій території України. Кароліна буде розповідати про те, як вона стала ведучою, з якими труднощами професії їй довелося зіткнутися, вона трішки привідкриє завісу медійного життя та новинярської кухні.

“Люкс ФМ” одна з найпопулярніших радіостанцій України і ми попросили її ведучу повідати нам секрети медійного життя: як сама Таня потрапила на радіо; що складно, а що легко дається їй в роботі; які цікаві історії траплялися у прямих ефірах із зірками; що варто знати або чому навчитися, щоб йти працювати на радіо?  

Також просимо Вас разом з Вашими вихованцями підготувати питання для Тетяни та Кароліни. Вони щиро та з захопленням розкажуть про все, що буде цікаво дітям.

Цільова аудиторія: школярі від 12 років

Зустріч буде проходити на офіційній сторінці Конференції: https://www.facebook.com/groups/107759056630905/

Офіційна сторінка радіо Люкс: https://lux.fm/ru/dj-list

Офіційний сайт 24 каналу:  https://24tv.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.