Онлайн-зустріч на тему «Smart-місто – «Живе місто»

16 жовтня о 13:30  відбулася онлайн-зустріч на тему «Smart-місто – «Живе місто» в рамках II Всеукраїнської інноваційної інтернет-конференції «Розвиток медіаграмотності та медіаосвіти в Україні»

Що таке цифрове місто майбутнього? Як сьогоднішнє покоління «міленіум» може долучитися до розвитку цифрового простору у своїх населених пунктах? Які мають бути навички і вміння у членів творчої команди смарт-проектів? Як конвертувати свої ідеї у проекти і отримати фінансову підтримку для їх реалізації?

Відповіді на ці та інші питання надавали фахівці Київського університету імені Бориса Грінченка: Семенець Олена Олександрівна – завідувач кафедри журналістики та нових медіа Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка, Одаренко Оксана Василівна викладач кафедри журналістики та нових медіа Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка, Альбіна Гайдаш – куратор проекту університету Грінченка “Живе Місто”.

Онлайн-трансляція відбувалася з кабінету лабораторії психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології НАПН України

Запис онлайн-зустрічі можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/albina.gajdash/videos/729502734066641/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.