Зустріч з творчою командою українського сімейного фантастичного фільму «БОБОТ та ЕНЕРГІЯ ВСЕСВІТУ»

Шановні колеги!

Лабораторія психології масових комунікацій та медіаосвіти ІСПП НАПН України запрошує вас на онлайн зустріч з творчою командою українського сімейного фантастичного фільму «БОБОТ та ЕНЕРГІЯ ВСЕСВІТУ», що відбудеться в рамках ІІ Всеукраїнської інноваційної інтернет-конференції “Розвиток медіапсихології та медіаосвіти України”

6 вересня (четвер) о 13.00

на офіційній сторінці фільму у фб: https://www.facebook.com/thebobotmovie/

Цільова аудиторія для зустрічі: діти від 12 років.

Синопсис фільму:
Внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі може зникнути електроенергія. Електромагнітне поле Землі – це щит, збудований людьми, що формується спеціальними енергетичними Станціями, одна з яких була відключена Сміттярами – невідомими істотами. 12-річний Вадик потрапляє в коловорот подій і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот – трансформаторна будка, носій Енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі. Тепер від мужності Вадика залежить доля людства.
Трейлер фільму: https://www.youtube.com/watch?v=PC-lNpaMfU4

Фільм повністю українського виробництва – починаючи від сценарію і закінчуючи спец ефектами. Як розповідають творці фільму: «Ця стрічка стала випробуванням для усієї VFX індустрії, адже її повністю зробили наші спеціалісти».

Можливості зустрічі: Діти можуть поставити запитання про українську кіноіндустрію, що активно розвивається. Також фільм має науково-фантастичний характер і команда з радістю відповість на питання щодо наукового-філософського обґрунтування фільму. Продюсер може розказати про кастинги та підбір головних героїв для стрічки, адже ними стали звичайні українські школярі. А також про особливості процесу зйомок.

“Коли ми думали про ідею фільму, для нас найважливішим було показати, що кожен з нас несе відповідальність за долю світу, який нас оточує. Показати наше класичне небажання брати участь у важливих подіях, а це саме те, що може знищити не тільки одну людину, але й світ зокрема. Фільм про те, що кожна людина повинна боронити землю на тому місці, де вона перебуває, незалежно від того хто ти – супергерой чи хлопець зі скаутського табору”, – Олексій Москаленко, генеральний продюсер.

Також посилання на онлайн трансляцію буде на офіційній сторінці Конференції:
https://www.facebook.com/groups/107759056630905/

Спеціально створена подія:https://www.facebook.com/events/255924128460901/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.