Презентація проекту “Школа юного науковця” на ІІ Київському освітньому форумі

23 серпня на ІІ Київському освітньому форумі “Нова українська школа: разом до успіху” на секції “Бути в тренді” в межах майстер-класу “Освіта наукового спрямування: вектори змін”  Любов Антонівна Найдьонова  спільно з Любов’ю Володимирівною  Григоровською представили новий проект Інституту соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України і Київської Малої академії наук “Школа юного науковця”.

Зі слів Л.А. Найдьонової:

“Протягом минулого року ми створювали і апробовували способи активізації розвивального середовища, яке б надавало психологічну підтримку інтелектуально обдарованим дітям, які часто потрапляють під шалений груповий тиск однолітків. Потрібно підтримати мотивацію, гармонізувати самооцінку, інтелектуальний розвиток, дати поштовхи для емоційного і соціального інтелектів дитини, організувати яскраві і радісні відчуття тілесності (кінестетично-тактильну активацю), спільності, матеріального простору, одночасно з розвитком дослідницьких умінь. У цьому навчальному році для учнів молодшої школи і для 5 класників є можливість узяти участь в такому проекті (заняття раз на 2 тижні) безкоштовні, оскільки включені в програму роботи МАН. Секція Медіапсихологія в Київській МАН також продовжує працювати в цьому році, запрошуємо дітей 8-11 класів”.

На секції також презентувалися інші цікаві технології і проекти “Distination Imagination” (з листопада 2017, вже офіційно в Україні) надає можливість дітям взяти участь в глобальній креативній олімпіаді в США “TheoPrax,” потренувати свої підприємницькі здібності в реальних практичних проектах та ін.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Цей запис був опублікований в рубриці Новини. Додайте в закладки permalink.