25 жовтня 2016 р. відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Практична медіаосвіта: інноваційні стратегії розвитку»

Шановні колеги! Очікуємо пропозиції участі до 15 вересня!

Запрошуємо Вас до участі у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції  «Практична медіаосвіта: інноваційні стратегії розвитку»що відбудеться 25 жовтня 2016 р. у м. Києві в межах проведення VIII Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті»

Місце проведення: м. Київ, вул. І. Мазепи, 13 (метро «Арсенальна»), Київський Палац дітей та юнацтва.

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

Адреса оргкомітету:

Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, вул. Володимира Антоновича, 70 (вул. Свердлова), ауд.205, м. Дніпропетровськ, Україна, 49006.

Ключові напрямки роботи конференції:

  1. Науково-теоретичні засади впровадження медіаосвіти в практику роботи загальноосвітніх навчальних закладів.
  2. Практико-орієнтовні стратегії реалізації шкільної моделі медіаосвіти в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів.
  3. Вплив Інтернет – та медіаосвітніх технологій на становлення інноваційної особистості.

До участі у конференції запрошуються науковці, державні службовці, експерти, викладачі вищих навчальних закладів, педагоги закладів освіти та інші зацікавлені особи.

Робочі мови: українська, російська.

Для участі у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції необхідно до 15 вересня 2016 р. включно заповнити он-лайн форму реєстрації за посиланням https://docs.google.com/forms/d/13EQ227OjLi19x3-VWWUgsCY3pHD66VyKIg-lXqBHQA8/viewform та надіслати на електронну адресу confdoippo@gmail.com, з обов’язковим зазначенням у темі листа порядкового номеру напрямку участі у конференції та прізвища учасника (напр., 1_Прізвище), наступні файли:

  • тези доповіді;
  • скановану квитанцію про сплату оргвнеску.

Матеріали конференції (тези) планується видати окремою збіркою.

За достовірність поданих текстів відповідальність несе автор. Редакційна колегія збірки залишає за собою право рецензування, редагування, а також відхилення тез доповідей, що не відповідають тематиці конференції чи встановленим вимогам щодо оформлення.

Вимоги до оформлення тез та доповідей

  1. Мова – українська, російська.
  2. У верхньому правому куті – прізвище, ім’я, по-батькові жирним курсивом, нижче – вчений ступінь, звання, посада, місце роботи. Через рядок – жирним шрифтом назва тез великими літерами посередині рядка.
  3. Електронний варіант тез виконують у редакторі Word for Windows 6.0 (формат *.doc) і вище, шрифтом Times New Roman, розмір шрифту 14. Поля: гпо периметру – 20 мм; міжрядковий інтервал – 1,5; формат паперу А4; абзац – відступ 1,25 (не використовувати пропуски й Таb).
  4. Малюнки, таблиці та інші графічні зображення додають окремим файлом (підпис: мал. І, таб. І) у форматі *.doc.
  5. Обсяг від 2 до 6 сторінок.

Витрати, пов’язані з участю у Всеукраїнській науково-практичній конференції (проїзд, проживання, харчування) беруть на себе учасники.

Учасники конференції сплачують організаційний внесок, який складає – 150 грн. Організаційний внесок включає організаційні витрати на проведення конференції, видання програми і збірника матеріалів конференції та вартість пересилання збірника.

Оплата здійснюється за наступними реквізитами: 

Одержувач: ПриватБанк

Найменування банку: ПриватБанк

Номер рахунку: 29244825509100

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

Сутність платежу: організаційний внесок за участь у роботі конференції

Підстава платежу: приватний переказ від (ПІБ платника)

Одержувач: Харлаш Людмила Михайлівна

ІНН: 2239300889

Номер картки одержувача: 47312171 06843285

З усіх питань звертатися до оргкомітету за адресою: вул. Володимира Антоновича, 70 (вул. Свердлова), ауд. 205, м. Дніпропетровськ, Україна, 49006. Телефони: 063-845-45-52 – Піщанська Вікторія Миколаївна; 068-682-76-58 – Коляда Ірина Григорівна.

E-mail: confdoippo@gmail.com

 

Цей запис був опублікований в рубриці Анонси. Додайте в закладки permalink.