Онлайн-зустріч на тему «Smart-місто – «Живе місто».

Шановні колеги!

Запрошуємо вас 16 жовтня о 13:30   взяти участь в онлайн-зустрічі, присвяченій тижню захисту прав людини та медіаблагополуччя в рамках II Всеукраїнської конференції «Розвиток медіаграмотності та медіаосвіти в Україні» на тему «Smart-місто- «Живе місто».

Живе Місто – це проект віртуальних екскурсій. Дипломна робота, студентський проект Університету Грінченка, який виграв грант у Громадському бюджеті Києва-2018.

Що собою являє проект, як виникла ідея, що пройшла команда проекту, щоб перейти від ідеї до запуску.

Про все це та інші секрети командної роботи молоді та наставників розповідатимуть Ангелова Мар`яна Степанівна завідувач навчально-виробничої майстерні “А-студія” Київського університету імені Бориса Грінченка, Одаренко Оксана Василівна викладач кафедри журналістики та нових медіа Інституту журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка

Цільова аудиторія: учні від 13 років

Зустріч буде проходити на офіційній сторінці Конференції:

 https://www.facebook.com/groups/107759056630905/

 

Кілька слів про проект від авторів:

«Живе Місто – це проект віртуальних екскурсій. Дипломна робота, студентський проект Університету Грінченка, який виграв грант у Громадському бюджеті Києва-2018. Віртуальні екскурсії, блоги, які можна переглянути відразу на локації через QR-код, мандрівки містом з зірковими киянами, відеогайди і ще купа цікавого. Ой, 120 цифрових паспортів на найцікавіші локації. І все це, як заповідав наш духовний керманич Борис Грінченко – укладено в словник. Ми обійшли увесь Київ, знайшли найменшу церкву і найвищий хмарочос, спіймали чортів, що ціле століття тримають будинок та натрапили на справжнісінького мамонта. І все це ви можете побачити, сидячи на зручному дивані. Але так не цікаво, краще вирушайте з нами пізнавати місто. Читайте і вирушайте!»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.