V Всеукраїнська інноваційна інтернет-конференція «Розвиток медіаосвіти та медіапсихології в Україні»

Шановні колеги!

Вітаємо Вас з початком нового навчального року. Бажаємо радісних зустрічей з дітьми і колегами! Здоров’я і натхнення, інновацій і нових задумів, вдячності і визнань. Низький уклін Вам за звитяжну працю, яка формує майбутнє.

Запрошуємо Вас взяти участь у V Всеукраїнській інноваційній інтернет-конференції «Розвиток медіаосвіти та медіапсихології в Україні», яка триватиме з вересня по листопад (Медіаосвітня Осінь-2021) на платформі Facebook-групи https://www.facebook.com/groups/MediapsyMediaeduc

Урочисте відкриття інтернет конференції відбудеться 2 вересня о 15:30 у Facebook-групі за посиланням https://www.facebook.com/groups/MediapsyMediaeduc

Під час відкриття відбудеться виступ наукового керівника всеукраїнського медіаосвітнього експерименту Найдьоновї Любов Антонівни та представлення мапи розвивальних заходів проєкту “Медіакультура в часи пандемії”

Для проведення заходів у рамках конференції ми підготували Національний медіаосвітній календар, у якому узагальнили ті знакові дати, які відзначаються восени в Україні.

Пропонуємо Вам спланувати в рамках зазначених заходів, а також не обмежуючись ними, свої медіаосвітні ініціативи. Традиційно запрошуємо ділитися інформацією про проведення таких заходів та медіаконтентом у Facebook-групі «Розвиток медіаосвіти та медіапсихології в Україні» https://www.facebook.com/groups/MediapsyMediaeduc. Ця група створена для обміну досвідом медіаосвітньої спільноти.

Також запрошуємо Вас взяти участь у заходах, які проводить лабораторія а рамках конференції. Ці заходи також внесено до медіаосвітнього календаря з приміткою «Лабораторія». Серед таких заходів:1) навчально-розвивальні заходи, які підготували фахівці лабораторії за результатами опитування в рамках Діагностично-розвивального проєкту «Медіакультура в умовах пандемії»; 2) Міжінститутський семінар з кіберсоціалізації; 3) Всеукраїнська стратегічна нарада з медіаосвіти; інші тематичні конференції.

З Національним медіаосвітнім календарем ви можете ознайомитись за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1NHaPDURaIJP8rhfvuUaz9XN4uJx5sXME_OqBUbGLnMU/

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.