“Як школярам стати кінопрофесіоналами” – онлайн-зустріч з режисером в рамках III Всеукраїнської інтернет-конференції “Розвиток медіапсихології та медіаосвіти в Україні”

14 вересня в Україні відзначають День українського кіно. Цей день – гарна можливість подякувати людям, які за допомогою творчості доносять нам  історії і переживання, спонукають задуматися про своє і пережити його спільно з героями з екрану.

13 вересня, в рамках III Всеукраїнської інтернет-конференції “Розвиток медіапсихології та медіаосвіти в Україні”, ми пропонуємо вам долучитися спільно з вихованцями до онлайн-зустрічі з людиною, яка не просто творить кіно, а допомагає становленню майбутніх режисерів, операторів  і сценаристів із сьогоднішніх школярів.

Як знати, можливо саме серед ваших вихованців є майбутні лауреати премії «Оскар» за найкращу режисерську роботу або найпопулярніший сценарій?

Як розгледіти в собі талант? До яких проектів долучитися, щоб спробувати себе в такій професії?

З чого почати і як розвивати зацікавленість у кінематографічній творчості?

На ці та інші ваші питання відповіді надаватиме режисер ЯРОСЛАВ ПІЛУНСЬКИЙ

За  плечима Ярослава, як оператора-постановника –  понад 1000 робіт, режисерських- 8, серед яких відомі українські повнометражні фільми. Він – один з засновників Вавилон 13, засновник та керівник ГО “HERO.UA”,

Іще Ярослав Пілунський – засновник проекту «Жовтий автобус», у якому вже сотні школярів спробували себе у ролі режисерів, операторів, акторів і сценаристів, частина з яких в результаті обрали для себе професію, пов‘язану з медіа і кіно.

То ж якщо хочете дізнатися, як це можна зробити в наших реліях, долучайтеся до онлайн-зустрічі.

Коли: 13 вересня (п‘ятниця) о 13:30

Для кого:  учні старших класів

Формат: онлайн- зустріч групі Facebook за посиланням:

https://www.facebook.com/groups/107759056630905/

Чекаємо на Вас та Ваших вихованців!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.