Оголошено переможців Всеукраїнського дитячого конкурсу письмових робіт на тему: «Кібербулінг. Як я перестав/перестала бути жертвою»

3 червня відбулась прес-кава з презентацією перших результатів Кампанії проти кібербулінгу та нагородження переможців Всеукраїнського дитячого конкурсу письмових робіт на тему: «Кібербулінг. Як я перестав/перестала бути жертвою» від Docudays UA . Ними стали п’ять школярів з різних регіонів України!

Метою конкурсу було знайти та показати історії з реального життя дітей та підлітків з різних куточків країни, які б розповідали про досвід подолання кібербулінгу. Ці історії ляжуть в основу анімаційних документальних роликів на підтримку кампанії з протидії кібербулінгу. Таким чином, організатори планують розпочати масштабну рекламну кампанію, присвячену темі боротьби з кібербулінгом.

Конкурс організований Міжнародним фестивалем документального кіно про права людини Docudays UA спільно з Інститутом соціальної та політичної психології НАПН України та Громадською спілкою «Українська анімаційна Асоціація «УАнімА».

Вітаємо переможців!

Марта Новосад із твором «Добродій Нокс» (село Підгайці, Волинська область);

Лада Лісовенко з твором «Історія про Кіберображульку» (м. Кропивницький, Кіровоградська область);

Тетяна Захарченко з твором «Лісова Біда» (м. Запоріжжя);

Катерина Кусмарова з твором «Кібербулінг» (м. Харків);

Дмитро Федоренко з твором «Кібербулінг» (смт. Доманівка, Миколаївська область).

Діти отримали цінні подарунки – планшети та почесні грамоти. У грудні 2019 року переможці та переможниці також будуть запрошені в Київ на презентацію анімаційних роликів, створених за сюжетами їхніх історій, а в березні 2020 року стануть учасниками Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Києві!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.