Флешмоб «Привітання захисникам України»

Шановні колеги і однодумці!

До вашої уваги пропонується шкільний флешмоб «Привітання захисникам України»,. присвячений Дню захисника України, який святкується 14 жовтня.

Пропонуємо Вам разом з вихованцями завчасно організувати створення вітальних відеороликів для військовослужбовців вашого регіону, або для будь-якої іншої бригади, до якої лежить ваша душа, або для усіх захисників в цілому.

Найкращі ролики будуть розміщені у групі «Розвиток медіапсихології та медіаосвіти в Україні» у мережі Facebook. Лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти також долучиться до розповсюдження ваших найкращих привітань на «Військовому телебаченні України» та по конкретним військовим підрозділам, бригадам.

Розмістіть відео на вашому електронному ресурсі (сторінці Facebook або сайті вашого навчального закладу) та надішліть посилання на електронну адресу mediapsylab2017@gmail.com. Якщо таких ресурсів немає, надсилайте на вказану адресу повне відео.

При цьому обов’язково вкажіть ім’я, прізвище автора(ів), вік, клас, школу, назву міста/селища, також вкажіть ім’я, прізвище керівника, який очолив роботу зі створення вітального ролику. В темі листа вкажіть «флешмоб до Дня захисника»

Увага! На електронну скриньку лабораторії роботи приймаються до 11 жовтня!

Успіхів і наснаги у творчому процесі вам і вашим учням!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.