Спортивна розвага “Як козаки по сіль ходили” відбулася у дошкільному навчальному закладі ясла-садок “Ромашка” м. Бережани Тернопільської обл.

Найдорожчим скарбом, яким нагороджує людину природа від народження і на довгі роки життя, є здоров’я, яке необхідно не просто надійно берегти,а й повсякчас примножувати. З цією метою 09.11.2017 року інструктор з фізичного виховання Щербата М. І. провела спортивну розвагу “Як козаки по сіль ходили”. Під час розваги інструктор надала багато інформації дітям про життя козаків. Як підсумок перегляду мультфільму “Як козаки по сіль ходили”, фізкультхвилинки “Козачата” та відеоролику “Українське козацтво”, закликала дітей турбуватися про своє здоров’я, більше часу проводити на свіжому повітрі, менше за комп’ютером, з планшетами, чи телефонами. Оскільки їх надмірне використання може приносити шкоду здоров’ю.

Родзинкою на розвагах були казкові герої “Тітонька Оксана” та “Розбійник”, які веселили дітей, грали з ними в різні естафети. На завершення розваг тітонька Оксана почастувала дітей вареничками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.