Вебінар “Медіаграмотність під час війни” та практична сесія з психологічної підтримки дітей у воєнний час

Шановні колеги!
Запрошуємо вас взяти участь у вебінарі “Медіаграмотність під час війни: нові психологічні виклики” та практичній сесії з психологічної підтримки дітей у воєнний час. 

💭Про що: Який він – інформаційний дощ війни? Трансформації медіапростору. Гарячі точки. Психологічні мішені інформаційної війни та критерії інформаційної шкоди. Емоції війни та реагування на травматичні події. Медіатравматизація. Саморегуляція українських медіа. Контури нових психологічних викликів на мапі інфомедійної грамотності. Чи варто говорити з дітьми про війну? Ризики говоріння й ризики замовчування. Що враховувати в розмові з дітьми про війну: психологічні осі координат, маркери й орієнтири. Про що потрібно сказати, як це сказати. Дистанційні розмови: ефект співприсутності, поділена емоція. Перша психологічна допомога: дистанційний формат. Проєкт «Ментальний щит» (коротка презентація групових практичних занять).

Після вебінару продовжимо зустрічі у формі групових занять, де будемо робити вправи з набору “Ментальний щит”, який створено для психологічної підтримки дітей у воєнний час.

Коли:

Вебінар відбудеться 18 травня (16:00-17:30).
Групові заняття відбудуться 19 та 20 травня (16:00-17:30).*

*У формі реєстрації на групове практичне заняття оберіть зручну для вас дату участі. Через особливість формату заходу участь в одній практичній сесії зможуть взяти не більше 30 осіб. У першу чергу повідомлення про підтвердження реєстрації отримають ті, хто зареєструвався раніше.

Покликання на реєстрацію: 
👉 для участі у вебінарі
👉 для участі в практичній сесії

Дедлайн для реєстрації: 17 травня, 12:00

Про тренерку:
Любов Антонівна Найдьонова – доктор психологічних наук, член-кореспондент НАПН України, заступник директора з наукової роботи Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, науковий керівник всеукраїнського експерименту з масового упровадження медіаосвіти, член Громадської ради при Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, експерт Держкіно, президент Української асоціації медіапсихологів і медіапедагогів.

До зустрічі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Цей запис був опублікований в рубриці Анонси. Додайте в закладки permalink.