Дослідження особливостей інформаційної поведінки і потреб учителів у сучасних умовах життя

Запрошуємо учителів Донецької та Луганської області взяти участь у дослідженні особливостей інформаційної поведінки і потреб учителів у сучасних умовах життя.

Заповнення цього опитувальника займає біля пів-години

Якщо Ви з якоїсь причини не завершили, перервали заповнення анкети, прохання не розпочинати заново, а зайти за допомогою кнопки “продовжити”, ввівши свій пароль і електронну адресу.

Так Ви потрапите на останнє заповнене вами запитання і зможете продовжувати далі.

Опитування анонімне. Узагальнені результати будуть використані для покращення програм підвищення кваліфікації вчителів. Отримати Ваші персональні результати у порівнянні із загальними можна буде за персональним запитом на mediapsylab2017@gmail.com. Зберігайте для цього ваш пароль.

ПОЧАТОК ТЕСТУВАННЯ

Зайти на тестувальний модуль Ви зможете лише після отримання персонального паролю від  координатора

Увага!! Кожен респондент має проходити тестування за персональним паролем (крок 1) і персональною електронною поштою (крок 2), які є відмінними від інших. Це важливо для опрацювання даних.

 Опрацювання даних буде здійснюватись в узагальненому вигляді у розрізі областей.

 

У разі виникнення питань під час опитування, пишіть у Viber до нашої команди технічної підтримки

Луганська область:  +380988703750 (Данило);

Донецька область: +380965604240 (Софія), +380994045080 (Наталія)

КРОК 1:

КРОК 2

Опитування можна пройти як зі стаціонального комп’ютера чи ноутбука, так і з телефону.

При проходженні з телефону у питаннях, де потрібно ввести дані (стаж, тощо) для того, щоб поле стало активним, потрібно натиснути на полі і почекати кілька секунд, поки не з’явиться клавіатура. Далі можна вводити свою відповідь

Проведення опитування стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). ГО «Ц-ДРіМ» реалізує проєкт «Лабораторія сучасного вчителя» за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».