ІІ Всеукраїнська інноваційна інтернет-конференція “Розвиток медіапсихології та медіаосвіти України” 

Запрошуємо взяти участь у офіційному заході Всеукраїнського експерименту з масового впровадження медіаосвіти:

ІІ Всеукраїнській інноваційній інтернет-конференції “Розвиток медіапсихології та медіаосвіти України”

Конференція триватиме з 5 вересня до 30 листопада 2018 року.

Завдяки Конференції ми продовжуємо створювати спільний науковий простір обміну думками, планами, репортажами про цікаві події, критичними роздумами і спільними емоціями.

За допомогою підготовленого лабораторією масових комунікацій та медіаосвіти ІСПП НАПН України МЕДІАОСВІТНЬОГО КАЛЕНДАРЯ (за посиланням)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yfqEAvBofJgpCt7rT8U2vvwxy5oQ72wfV8M8b3gc4lI/edit?usp=sharing ви можете організувати потижневий план та обирати разом з дітьми найбільш цікаві для проведення масових заходів події. Придумаємо разом з дітьми, як краще відмітити свята і розказати про них на офіційній сторінці групи Конференції: https://www.facebook.com/groups/107759056630905/?ref=group_header

Ми з нетерпінням чекаємо на ваші пости. Вони можуть включати в себе дитячу творчість, наукові дослідження, фото/відео репортажі з цікавих подій, флешмоби, окремі думки/міркування/проблематизації, зворотні зв’язки колегам.

Результати конкурсів, що будуть проходити під час Конференції, ми будемо оголошувати як на сайті лабораторії, так  і на офіційній сторінці групи у ФБ.

Ще раз вітаємо усіх із стартом нашої спільної роботи! Натхнення і наснаги!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.